Opties

Opties en uitbreidingen om je evenement nog meer cheese te geven

Greenscreen


Live view green screen technologie

Met onze nieuwe Green Screen technologie kunnen we jou net da tikkeltje extra aanbieden! Say Cheese tracht zich steeds te onderscheiden door situaties zo reëel mogelijk na te bootsen. De bezoeker kan zichzelf op een scherm zien om zich zo optimaal mogelijk in de scene te positioneren.

Het doek wordt een scene

Bedenk de waanzinnigste situaties; bengelen boven op een wolkenkrabber, vliegen tussen de wolken..alles kan. Wij zorgen dat jouw scene tot leven komt.

Persoonlijk of geautomatiseerd

Laat je bezoekers plaatsnemen voor onze Green Screen setup en laat ze kiezen tussen hun favoriete achtergronden. Vervolgens worden ze gefotografeerd door 1 van onze fotografen of volledig gëautomatiseerde Green Screen Booths.

Super leuke prints

Onze printer werkt moeiteloos jouw talloze fotomomenten af. Voor elk event kunnen wij samen met u een ontwerp samenstellen die u product nog extra in de verf zet.

photobooth-greenscreen-saycheese-ikea

Viewingstation


options-saycheese-viewstation-gallery

Viewstation mini

Naast de viewstation met print en sociale media capaciteiten is er de viewstation mini. Deze kan ingezet worden als sociaal media station. Daarnaast is het ook ideaal om te gebruiken in combinatie met één van onze photobooths.

Draadloos

De viewstations bezitten een eigen draadloos netwerk waardoor ze in elke situatie je foto's optimaal kunnen synchroniseren en weergeven.

Cloudfunctie

Dit station bestaat uit een scherm waarop al de foto's van de fotograaf van je evenement komen te staan. Zo kunnen bezoekers de avond zelf zoeken naar een foto en die meteen afdrukken of delen op sociale media.

Moderne look

Door zijn modern en stijlvol karakter zullen deze viewstations zeker niet onderdoen voor je eventlocatie.

Opties op maat.

Een voorbeeld hieronder.


Overtuigd? Boek nu.